Ads 468x60px

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Το αστρολογικό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός χρόνου "πρώτης φοράς αριστερά" με τον Αλέξη Τσίπρα επικεφαλής,σκέφτηκα να καταγράψω μια ανάλυση του ωροσκοπίου του,που διατύπωσα προφορικά σε ραδιοφωνική εκπομπή με πολύ καλούς φίλους.
Η Αστρολογική ανάλυση είναι σαν ψυχογράφημα,τα λέει όλα!

Ο Αλέξης Τσίπρας,λοιπόν
, έχει Ήλιο στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα του στον Τοξότη,όψη που δείχνει γοητεία και μυστήριο,αλλά και ένα ευπαθές εγώ,ευάλωτο στα εξωτερικά ερεθίσματα.
Ο ωροσκόπος του στους Διδύμους δίνει άτομο επικοινωνιακό αλλά και ταυτόχρονα ικανό να αλλάζει εύκολα κατευθύνσεις,ιδιαίτερα όταν τα πράγματα δυσκολεύουν!

Ο κυβερνήτης του Asc Ερμής στον Καρκίνο σε σύνοδο με τον Κρόνο και τρίγωνο με τον Δία δίνουν λογική σκέψη αλλά και το χάρισμα της ομιλίας του ρήτορα.
Ο Δίας στον 10ο οίκο σε τρίγωνο με τον Ερμή και ο Ουρανός (κυβερνήτης του 10ου και πάνω στον Spica) σε τρίγωνο με το Mc συνηγορούν σε δυνατή καριέρα.

Ο Ερμής του,όμως,στην 15η μοίρα του Καρκίνου (πύλη του Δία) σε αποκλίνουσα όψη δείχνει επιθυμία για κοινωνική καταξίωση,που δεν ευδοκιμεί ή δραστηριότητα που έχει σαν αποτέλεσμα την κοινωνική απαξίωση.
Η σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου δίνει ψυχρό συναισθηματισμό και το τετράγωνο Κρόνου-Πλούτωνα δείχνει σκληρότητα και ως θύμα και ως θύτης.Δηλώνει άτομο που για μοιραίους λόγους μπορεί να μην εξουσιάζει τον εαυτό του και να χάνει τον έλεγχο από ισχυρότερους ή να γίνεται σκληρός και άτεγκτος προς τους άλλους.

Η όψη τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα δηλώνει αδυναμία στις πιέσεις και δυσκολίες που ωθούν σε υπόγειες και αδιαφανείς διαδρομές.
Το μεσοδιάστημα Άρης/Πλούτωνας=Δίας δείχνει μεγάλη οργανωτική και εκτελεστική ικανότητα.

Η εξίσωση Ήλιος/Ποσειδώνας=Πλούτωνας μας δείχνει άτομο που επηρεάζεται εύκολα από τους άλλους,ότι είναι επιρρεπής στην εξαπάτηση.
Το μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού=Άρης δηλώνει βίαιες πράξεις από άλλους.Οι διελεύσεις Κρόνου και Ποσειδώνα έφεραν την απόφαση να εγκαταλείψει τον εαυτό του στο αναπόφευκτο και την άρνηση να αντισταθεί!

Η εξίσωση Ερμής/Πλούτωνας=Σελήνη δείχνει την δύναμη να πείθει το κοινό (Σελήνη),δίνει και τον δημαγωγό.Η δε Σελήνη του στον Σκορπιό,σε μοίρα μαγείας,δείχνει ψυχισμό ιδιαίτερα πολύπλοκο,ταραγμένο και βαρύ! Πιθανόν και ταραγμένο ύπνο!

Το μεσοδιάστημα Ερμή/Ποσειδώνα ενεργοποιείται από Πλούτωνα.
Ο άξονας Ερμή /Ποσειδώνα είναι της διανοητικής εξαπάτησης,της υποκρισίας και του ηθοποιού,της απατεωνιάς και του ψεύτη.
Η ανωτέρω εξίσωση έχει διαπιστωθεί σε περιπτώσεις ιδιαίτερου ταλέντου ηθοποιών.
Δείχνει ανθρώπους που φαίνονται τέλειοι,χωρίς κανένα ψεγάδι,σχεδόν "άγιοι" μέχρι που κάποια μέρα αποκαλύπτεται ότι ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που φαινόταν-πέφτουν οι μάσκες δηλαδή.
Πχ "Θα εφαρμόσουμε κάθε λέξη του προγράμματος-Θα σεβαστούμε κάθε λέξη του Συντάγματος-Θα καταργήσουμε τα μνημόνια και τον ΕΝΦΙΑ",αλλά τελικά δεν είχαμε άλλη επιλογή για να "σώσουμε την χώρα" !!!
Προσωπικά,απονέμω το OSCAR "καλλιτεχνικής εκτέλεσης μνημονίου".Οι προηγούμενοι αποδείχθηκαν ατάλαντοι!

Τέλος,η διέλευση του Πλούτωνα από Ποσειδώνα/Mc δηλώνει παράνομα σκάνδαλα,παραβάσεις ή απάτες ενώ με αντισκιά βρίσκει τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στον Τοξότη,που παραπέμπει σε μυστικές ομάδες ατόμων ή και εμπλοκή σε ενέργειες που σφραγίζουν την κοινή μοίρα πολλών ανθρώπων.

Το ωροσκόπιο του είναι πραγματικά για σεμινάριο.
Οι εμπλοκές του Ποσειδώνα του θα ήταν προτιμότερο να εκφραστούν σαν ιδεαλισμός παρά σαν OSCAR καλλιτεχνικού "πρώτη φορά αριστερού" μνημονίου.
Το εκφράζω όσο πιό κομψά το επιτρέπει η αγωγή μου!
27 Ιανουαρίου 2016
 

Το email μας


zenvasilakos@gmail.com

gvasil123@yahoo.gr

Χρήσιμα

Καιρός Αττικής